Nyt tapahtuu!

vanhajavihainenympyrä

”Järjestetään uudenlainen juttu, jotain, jota kukaan ei ole ennen tehnyt! Jotain uutta ja jännittävää! Ei mitään junttia, sellaista, mitä on koko maa on täynnä! Nyt lähtee!”

”Mutta hei… Entä jos se ei kiinnosta ketään? Mitä jos se on ihan katastrofi, ja tulee takkiin? Pitäisikö meidän sittenkin ajatella, että siinä olisi edes jotain kansaa kosiskelevaa? Ihmisille tätä kuitenkin tehdään. Kyllä ihmisillä on oikeus päästä osalliseksi. Ei pistetä ihan tallaa pohjaan, vaan katsotaan vähän varman päälle. Otetaan vaikka vähän sellaista taustalla menevää touhua siihen. Ei aina tarvitse olla niin vakavana, joskus voi ottaa vähän rennommin. Ei ihmiset kuitenkaan halua pinnistellä kovin paljon.”

”Kyllä näin taitaa olla. Sitä paitsi, jos sinne ottaa liian monimutkaista ohjelmaa, niin ei porukka sitä kuitenkaan ymmärrä. Eivät ne ole tottuneet mihinkään kummalliseen ja kokeilevaan. Mielestäni kannattaa ajatella koko asiaa vielä enemmän perusasiakkaan näkökulmasta. Sen tulee saada sitä mitä se haluaa. Nyt ei ole oikea hetki kokeiluille, niiden aika tulee myöhemmin.”

”Joo. Myöhemmin on kokeiluiden aika, sitten kun ihmiset ovat hyväksyneet uudet jutut paremmin ja lähtevät rohkeasti haastamaan itseään. Mutta nyt meidän on tehtävä sellainen kompakti paketti, joka me saadaan myytyä. Jotain sellaista menoa, joka kiinnittää huomion, mutta ei se silti saa järkyttää, tehdä surulliseksi tai nostaa mitään ihmeellisiä tunnekuohuja. Eikä saa muuten pilkata ketään tai ottaa kovin paljon kantaa.”

”Kyllä. Allekirjoitan just tuon kaiken. On tosi noloa pistää mukamas kauheasti jotain viestiä näihin juttuihin. Pitäisi osata elää tässä hetkessä ja löytää siitä sitä ammennettavaa, niitä pieniä juttuja.”

”Sanoisin, että meillä alkaa olla paketti aika hyvin kasassa. Vähän kummallista, että näitä juttuja ei mietitä yleensä tarpeeksi. Olen kyllä sitä mieltä, että uutta ja kokeilevaa voi tehdä ja silti ottaa varman päälle. Näitä juttuja ei vaan mietitä yleensä kovin tarkkaan ja siksi tulee niin paljon niitä huteja.”

”Tällä paketilla luulisi tulevan hyvää jälkeä, näkyvyyttä ja uskottavuutta. Tämä on tarkkaan harkittu kokonaisuus, joka ei yritä olla mitään muuta kuin mitä se on.”

”Kyllä se on näin nähtävä. Pitäisikö palkita itsensä ja mennä vaikka juomaan pari erikoisolutta?”

Teksti: Vanha ja vihainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: