Yo-keskuksen luotsin lämpimät läksiäiset

Harri Peltoniemi sai mukaansa palan Puuvillaa. Lahjan luovutti Päivi Elonen. Kuva: Aleksi Malinen
Harri Peltoniemi sai mukaansa palan Puuvillaa. Lahjan luovutti Päivi Elonen. Kuva: Aleksi Malinen

Yliopistokeskuksen palveluksesta uuden Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen johtajaksi siirtynyt Harri Peltoniemi sai tänään maanantaina osakseen yllätysläksiäiset. Puuvillassa toimivien korkeakoulujen henkilökunnan lisäksi Harria olivat hyvästelemässä niin nykyiset kuin entisetkin opiskelijat, palvelukeskuksen väki sekä muut yhteistyökumppanit.

Huomiosta häkeltynyt Peltoniemi otti kiitokset vastaan luonteenomaisella nöyryydellä.

– En tiedä mitä nyt kuuluu sanoa, Peltoniemi totesi rennon kahvitilaisuudessa alussa.

Hyvästelijöitä riitti jonoksi asti. Tilaisuuden ensimmäisen puheenvuoron piti yliopistokeskuksen varajohtaja ja TTY:n Porin laitoksen johtaja Tarmo Lipping, joka muistutti läsnäolijoita Peltoniemen neuvottelutaidoista ja pitkäjänteisyydestä. Lipping vastaa yliopistokeskuksen toiminnasta uuden johtajan nimittämiseen asti.

Tiedekirjastossa työskentelevä Teppo Hjelt huomautti, että Peltoniemen panos on näkynyt suoraan yliopistokeskuksen henkilökunnan hyvinvoinnissa.

-Ilman Harria työskentelisimme epäergonomisissa aseinnoissa ruman tiskin takana, Hjelt mainitsi puheenvuorossaan.

Väkeä oli paikalla runsaasti. UCPori-logoilla varustetut täytekakut maistuivat, ja tunnelma oli kaikin puolin lämmin. Ennen kahvitilaisuutta Peltoniemi oli viety aamu-uinnille maauimalaan sekä kauppatorille, jossa Porin ylioppilasteatteri oli jättänyt omat jäähyväisensä pienen esityksen muodossa.

Porin ylioppilaslehti toivottaa Harri Peltoniemelle onnea ja menestystä uusissa työtehtävissä ja jää jännityksellä odottamaan meneillään olevan rekrytoinnin tuloksia. Näillä näkymin yliopistokeskuksen uusi johtaja aloittaa toimessaan syyslukukauden alkupuolella.

Teksti: Aleksi Malinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: