POINTTI X PORISPERE

pointtispereNo nyt! POINTTI X PORISPERE!
Suuri Pointtispere-kilpailu alkaa! Ota Porispere-karhun kanssa selfie, meitsie, yhteiskuva tai joku muu sellainen ja voita liput!Pointti ja Porispere järjestävät kilpailun, josta sinä, hyvä ystävämme, voit voittaa yhden päivän lipun itsellesi ja kaverillesi Porispere-festivaaleille 8.-10.8.Ota yhteiskuva Porisperen logo-karhun kanssa, jaa se Facebookissa tai Instagramissa tunnisteilla #pointti ja #porispere, niin olet mukana kisassa.
Karhu voi olla kuvassa mukana tulostettuna, tabletin näytöllä tai vaikka piirtoheittimellä heijastettuna. Voit poseerata karhun kanssa yksin, yhdessä, tai esim. jonkun julkkiksen, kuten David Hasselhoffin, kainalossa. Vain luovuus on rajana.Paras yhteisotos palkitaan kahdella (2) yhden (1) päivän Porispere-lipulla! Liput saa valita haluamalleen päivälle. Tiketit lunastetaan voittajan nimellä tapahtuman lippupisteeltä. Kilpailu päättyy 6.8. Lisäohjeita saa kysymällä.Logot voi latailla täältä: https://www.dropbox.com/sh/3qzovaa8unzarqh/AABa5IiaKiJE6nfUs1Gpw6FHa
Ot siit ny logo sit
Ot siit ny logo sit
Tsekkaa artistit ja ohjelma: http://www.porispere.fi
Tässä esimerkki. Karhu Ruisrockissa Kolmas nainen -yhtyeen keikalla. Kolmas nainen esiintyy myös Porisperessä. Kannattaa kuitenkin jättää oma naama näkyviin voittajan tunnistamisen helpottamiseksi.
Tässä esimerkki. Karhu Ruisrockissa Kolmas nainen -yhtyeen keikalla. Kolmas nainen esiintyy myös Porisperessä. Kannattaa kuitenkin jättää oma naama näkyviin voittajan tunnistamisen helpottamiseksi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: