Amina Bechqito on Pointin uusi päätoimittaja

Porin ylioppilaslehti Pointin uudeksi päätoimittajaksi on valittu Amina Bechqito, kolmannen vuoden kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen opiskelija. Aminan valintaan vaikuttivat muun muassa hänen aiempi kokemuksensa opiskelijatoiminnasta sekä sivuaineopinnot suomen kielen parissa. Amina on helposti lähestyttävä ja tuntee myös hyvin Pointin kohderyhmän sekä potentiaaliset uudet toimituskuntalaiset.

”Hei kaikille!

Täällä kirjoittelee Amina, Pointin uusi päätoimittaja. Minulle on ollut opintojeni alusta asti selvää olla mukana opiskelija- ja järjestötoiminnassa, vaikkakin kulunut vuosi on ollut siltä osin hiljaisempaa muutettuani Porista toiseen kaupunkiin. Uuden päätoimittajan haun auettua oma kiinnostukseni lehden tekemisestä vahvistui ja usean henkilön kannustamana päädyin hakemaan paikkaa. Ilokseni tulin valituksi ja odotan kovasti puuhastelua 10-vuotiaan ylioppilaslehden parissa!

Tämä vuosi on Pointille erityinen, sillä lehti juhlii pyöreitä vuosiaan. Synttärivuoden kunniaksi juhlistamme seuraavassa numerossa Pointin ansiokasta matkaa ylioppilaslehtenä. Olen innoissani mahdollisuudesta jatkaa tätä tarinaa, joka toivon mukaan kestää vielä ainakin seuraavat kymmenen vuotta.

Tulevissa julkaisuissa haluan nähdä yhtä timanttista sisältöä kuten tähänkin asti sekä odotan näkeväni yhä useamman opiskelijan Pointin parissa niin toimituskuntalaisena kuin lukijanakin!

Toivotan kaikille oikein mukavaa syksyä!

Ps. Synttärinumeron kunniaksi lehdestä saattaa löytyä jotain yllätyksellistä myös lukijoille!”

Teksti: Jenni Vuorela

Kuva: Aapo Nissi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: