Pointin uusi päätoimittaja on valittu

Pointin uudeksi päätoimittajaksi on valittu digitaalisen kulttuurin, maiseman ja kulttuuriperinnön tutkimuksen kolmannen vuoden opiskelija Janne Hietamäki. Uusi päätoimittaja aloittaa pestissään vuoden vaihteessa 2023 ja odottaa innolla tulevaisuutta Porin ylioppilaslehden parissa. Hietamäki on kerännyt jo aiempaa kokemusta lehteen kirjoittamisesta mm. toimittaessaan urheiluaiheisia henkilökuvia sekä otteluraportteja Satakunnan Kansaan.

– Olen Janne Hietamäki, kolmannen vuoden opiskelija DMKT-linjalta ja Pointin uusi päätoimittaja. Sain hienon mahdollisuuden jatkaa Pointin kehitystä ja otan innolla uuden mahdollisuuden vastaan! Ylioppilaslehdillä on merkittävä rooli opiskelijoiden äänitorvena ja sitä tulee vaalia. Pointti on loistava alusta omien ideoiden totetuttamiseen, joten kannattaa tulla mukaan, Hietamäki kannustaa.

Hietamäki korostaa yhteisöllisyyden tärkeyttä lehden tekoprosessissa ja kannustaakin kaikkia kiinnostuneita tulemaan rohkeasti mukaan toimituskuntaan.

– Lehden tekeminen ei ole yksilölaji, vaan siihen tarvitaan yhteistyötä. Toivon että mahdollisimman moni innostuu kirjoittamisesta sekä omien ideoiden ja ajatusten jakamisesta. Lehden tekeminen antaa hyvää työkokemusta, eikä aikaisempaa kokemusta lehden teosta tarvita. Lisäksi jutuista ja kuvista maksetaan palkkio, Hietamäki muistuttaa.

Loppuvuoden ajan Pointti rauhoittuu joulun ja uudenvuoden viettoon, mutta palaa uusien julkaisujen pariin jälleen vuoden vaihteessa.

Teksti: Amina Bechqito

Kuva: Julia Pajunen

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: