Kiilaajat vittuun

Ruisrockin lauantai on pääpäivä.

lassyFestarit tarvitsevat enemmän jazzia. Enemmän jazzkeikkoja. Olispa oma jazzbändi.

Timo Lassy veti tiukan setin Mini-Rantalavalla. Harmittaa, ettemme nähneet keikkaa alusta asti. Lopun Miles Davis -nostatukset olivat joka tapauksessa bängeriä.

_DSC0891Maailma loppuu liian lyhyisiin shortseihin.

Samuli Putro etsii seinää, johon nojata.
Samuli Putro etsii seinää, johon nojata.

Kaurismäkeläisen realismin keittiöprofeetta Samuli Putro keräsi melkoisen väkijoukon keikalleen. Emme ole aivan varmoja, miksi. Kyllähän mies tietysti tavoittaa.suuteloJengi ei palele enää. Ihmisten iho tuoksuu erilaiselta. Festareilla lähinnä tomulta ja hieltä, 45-asteiselta kuputeltalta.

_DSC0615Iisa on aika ihana, vaikka ei ehtinyt taaskaan haastatteluun. Emme kyenneet boikotoimaan. Fanikunta koostuu lähinnä nuorista eteerisistä mimmeistä._DSC0837Ruisrockissa näkee myös paljon julkisuuden henkilöitä. Lauantai on näyttäytymis- ja poseeraamispäivä. VIP-rymyäminen on silloin parhaimmillaan.

Paavo Arhinmäki on ainoa ex-ministeri five-panelissa. Todennäköisesti.

_DSC0879
Pepen keikalla tavattiin ja halattiin.

Pepe Willberg on nyt saanut sen, minkä ansaitsee. Se on sympaattinen tyyppi. Pepen & Saimaan keikka oli kuriositeettina ihan hauska nähdä. Kuoro ja iso orkesteri on aina melko toimiva konsepti. Liikaa hehkutusta silti.

_DSC0910-2Ruissalossa oli taas paljon porukkaa. Ennätykset paukkuvat. Ruisrock on aina kova, joku sanoi. Mekin olimme ajoissa alueella. Kustannustehokkain safkamesta oli nuudeleita, tofua ja riisiä myyvä koju.

_DSC0982Future Islandsia kannattelee se laulaja. Kaveri tanssi niin, että housut repesivät. Ajoittain ansiokasta Tom Waits -mörinää. Flow-festivaalin väkeä varmasti nakertaa, etteivät saaneet bändiä kattaukseensa.

_DSC0991Yleisön reaktiot ja eleet ovat festareilla melko samanlaisia. Aina. Yllä kuvan tyttö kavahtaa, kun Lily Allen saapuu lavalle.

_DSC0939Yllä esiintyy ensimmäistä kertaa ikinä koskaan Studio Killers. Hologrammeja ja pari tiskijukkaa. Kun poistuimme esiintymisteltan takaosasta, Teemu Brunila käveli vastaan. Ei pitänyt turhaan kiirettä.

https://twitter.com/aleksimalinen/status/485531320354111488

holoyleisö Niin, tällä kertaa venebussijonossa: Maria Veitola kiilasi meidät. Röyhkeästi. Paperi-T huuteli onneksi, että kiilaajat saisivat painua sinne erääseen paikkaan. Veitolan crew ei välittänyt.

nuuska
Kuva ei liity.

Heitimme taas läpät Gasellien kanssa. Ne on leppoisia tyyppejä. Joisin mieluummin kaljaa niiden kanssa, kuin Cheekin.

P.S. Pohdin, että olisi aika hurja homma, jos Jenni Vartiaisen ja Jukka Immosen ja Paula Vesalan ja Lauri Ylösen lapset saisivat joskus lapsen. Sitten niiden kummisetänä olisi kuolematon Kauko Röyhkä. Se voisi hengata sellaisena hologrammi-aaveena, kuten Obi-Wan Kenobi.

 

Teksti: Esa Keskinen

Kuvat: Aleksi Malinen & Esa Keskinen

 

Muokattu 7.7.: korjattu pilkkuvirheitä ja kyetä-verbin taivutus.

1 thoughts on “Kiilaajat vittuun

Add yours

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑