Beibi mä rakastan sua

Ruisrockin ensimmäinen päivä oli loppuunmyyty. Joku 35 000 ihmistä tamppaamassa. Aurinko paistaa ja sekava meininki. Festari elää ja voi hyvin. Tänään lauantaina on kesä. Turussa on Suomen kauneimmat naiset. Nyt kerromme eilisestä.

_DSC0352Saavuimme myöhään. Auringon viime säteet taipuivat horisontin takaa hyvästelemään kesäyöstä humaltunutta kestikansaa. Tuplabasarin jytke tärykalvoilla. Children of Bodom tarjosi kaoottisen ääniraidan tapahtumille.

_DSC0321
Sankaritoimittajanne ja -tarinankertojanne Sodoman laaksossa.

VIP-alueella piti käydä. Näimme Tuomas Enbusken kahtena. Se on se somepoika. Viiniä ja silmäätekeviä.

_DSC0541

Tavallisella festarialueella oli pääasiassa nuoria. Se on siisti asia. Nuorilla pitää olla hauskaa.

Keskinen otti ihan hyvän kuvan. Se on harvinaista.

Telttalavalla oli Pariisin Kevään faneja. Saimme Arto Tuunelasta kaksi hyvää kuvaa. Ainakin yhden. Mikä on Arton suhde jumalaan?_DSC0517Ikäloppu discoshamaani David Guetta irrotti melkein palan Ruissaloa. Kova meno. Emme kokeneet paikkaa omaksemme.
_DSC0546Kiirehdimme jonottamaan vesibussiin. Rantaa siivottiin jo huomista eli tätä päivää varten. Ei ole järkeä roskata.

Kuvan henkilöt eivät liity lautalla tapahtuneeseen välikohtaukseen.
Kuvan henkilöt eivät liity lautalla tapahtuneeseen välikohtaukseen.

Parasta festareilla ovat ilo ja häröily.

Lautalla ennen Aurajoelle irtautumista pari keskenkasvuista ihmisolentoa kävi toistensa kimppuun. Eivät ne kunnolla lyöneet, mutta se oli noloa kaikille.

Tilanne kuitenkin selvisi. Toinen rähisijöistä lähti paatilta hersyvästi huutaen käsipuolessa kulkevalle heilalleen: Beibe mä rakastan sua. Beibe mä rakastan sua niin paljon.

 

Teksti: Esa Keskinen

Kuvat: Aleksi Malinen & Esa Keskinen

1 thoughts on “Beibi mä rakastan sua

Add yours

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑